ASS Magyarország Kft.   CSR         Oldaltérkép

Válassza a fenntartható fejlődést az ASS-el !

A gyermekek fejlődését szolgáló termékek fejlesztésével és gyártásával az ASS a jövőbe való befektetést képviseli.

A globális környezetvédelmi feladatok, a környezetszennyezés, az alapvető jogok és kötelsségek elhanyagolása megfontolt cselekvésre köteleznek bennünket. Tetteinknek a világra gyakorolt következményeinek tudatában az ASS kötelezettséget vállal arra, hogy bolygónknak és lakóinak tiszteletben tartásához nélkülözhetetlen etikai elveket betartja. TÜVEbben a folyamatban az ASS kialakította azokat az eszközöket és megszerezte a szükséges minőségi tanúsítványokat, melynek való megfelelés, állandó javító folymatra és elismert fejlődésre kötelez minket.Tanulók

A fenntartható gazdaság alapjai: a minőség és biztonság.

Előnyben részesítjük a minőséget.

kockákMinőségi termékeket tervezünk és gyártunk, garantáljuk tartósságukat a közösségben való intenzív használat mellett. Az ASS termékek - tervezésüknek és a gyártási folyamatoknak köszönhetően - sok éven át megőrzik erdeti állagukat, ezzel lehetővé válik, hogy csökkentsük a felesleges újrabefektetést, csökkentve ezáltal a pazarlást. Az ASS odafigyel ügyfeleire, a felhasználók észrevételeit maximálisan figyelembevesszük és beépítjük termékeink fejlesztésébe, ennek következtében folyamatosan javítjuk, bővítjük termékeinket

Garantáljuk a biztonságot.tuv gs

A termékfelelősségi törvénynek megfelelőengarantáljuk termékeink normál körülmények között használó személyek biztonságát. Tanúsítjuk, hogy termékeink, melyre valamilyen szabvány vonatkozik, elismert, független laboratórium által kiállított biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Kiemelt termékeink rendelkeznek TÜV GS tanúsítvánnyal, ezek a független szervezet által kiadott tanúsítványok pártatlanul tanúsítják termékeink minőségét, biztonságát és teljesítményét

A környezet tiszteletben tartása a jövő feltétele.

A környezetvédelem fontos összetevője a fenntartható fejlődés érdekében tett kötelezettségvállalásunknak.

Környezetbarát termékek.

Már a termékek tervezése során figyelembe vesszük azok környezetre gyakorolt hatását. Folyamatosan teszteljük termékeinket élet- ciklus elemzéssel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy lemérjük tervezési döntéseink hatását és fenntarthatóbb döntéseket hozzunk.

Helyesen megválasztott nyersanyagok.

Az ASS a termékek széles skálájával rendelkezék, mind fa és fém alapanyagokból. fscA fa termékek estén figyelemmel kisérjük a fa erdetét és elitéljük az illegális fakitermelésből vagy őserdők kitermeléséből származó felhasználást. A PAGHOLZ palástok gyártása során kizárólag európai bükkfa alapanyagot használunk és támogatjuk az erdők újratelepítését. Elsődlegesen újrahsznosított vagy újrahsznosítható alapanyagot választunk. Nem csak a termék gyakorol hatást a környezetre, hanem a csomagolása is. Termékeink gyártása során figyelembe vesszük a szállítási és csomagolási lehetőségeket, úgy hogy minimális mennyiséget használjunk.Pagholz logo

Számunkra a legfőbb érték az ember.

Az ASS által gyártott összes termék maximális biztonságot nyújt a gyermekek által történő használat esetén. Elismert független laboratóriumok elemzik és tesztelik termékeinket, szigorú szabályoknak kell megfelelniük a kopással, szakadással, csavarással szembeni ellenállást, tűzállóságot illetően. Valamennyi termékünk, melyre szabvány vonatkozik, megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ASS nem csak eleget tesz az érvényben lévő szabványoknak, de ennél többet is tesz, minden termékünket rendkívül szigorú minőségi ellenőrzésnek és használati próbának vetjük alá.

Hozzájárulunk a szolidaritáshoz

Az ASS több területen aktív, különböző helyi egyesületet, szervezetet (labdarúgás, kézilabda, sakk) és nehéz helyzetben lévő gyermekeket és intézményeket támogat termékek adományozásával is.

Tiszteletben tartjuk a munkajogot és biztosítjuk a megfelelő munkafeltételeket.

Az ASS kötelezően alkalmazza a munkajogi előírásokat és ügyel alkalmazottjai biztonságára. A kialakított pihenő terek könnyen megközelíthetőek és kellemes környezetet biztosítanak.

Előmozdítjuk a sokszínűséget

Az ASS elutasít mindenfajta megkülönböztetést, a munkatársak alkalmazása és szakmai előmenete terén. A nők ugyanúgy jelen vannak vállalatunknál, mint a férfiak bármilyen szintű állásokban. Termékeinkben is ragaszkodunk a sokszínűséghez, rendelkezésre állnak a különböző csoportokhoz tartozó felhasználók számára, a fogyatékos személyek esetén is.

Támogatjuk a képzést

Az ASS minden évben nagyobb összeget költ alkalmazottai továbbképzésére. Rendszeresen alkalmazunk gyakornokokat, hogy kiképezzük őket és lehetőséget adjunk ismereteik gyakorlati alkalmazására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wwwiskolabutor wwwpagholz wwwmedical © 2013 ArtKer