ASS Magyarország Kft.           Oldaltérkép

Társaságunk Magyarországon


Az ASS cégcsoport 2012-ben ünnepli fennállásának 75. évfordulóját. A vállalat nevét alapítójáról - Adam Steigner - és az alapítás helyéről - Stockheim - kapta.

Magyarországon 1993 óta működik az ASS makói gyártóbázisa, amely német innováció alapján, korszerű technológiai háttérrel és jól képzett magyar munkaerő segítségével, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékeket gyárt. A makói üzem mára Magyarország egyik legnagyobb fémipari és bútorgyártó kapacitással rendelkező termelő vállalata. Az itt gyártott bútorok döntő többsége exportra készül, az ASS termékei megtalálhatóak a világ számos országában, Európán belül elsősorban a következő országokban: Németország, Ausztria, Hollandia, Olaszország, Anglia, Norvégia, és Svédország.

Az ASS cégcsoport Magyarország egyik meghatározó bútoripari vállalkozása, amely széles termék kínálatával és szolgáltatásaival várja az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű technológia alkalmazása, hogy Ön sokáig élvezhesse és használhassa a megalkotott bútorokat. Minden egyes ASS termék értékteremtő, kiváló magyar szakemberek munkájának eredményeként jön létre. Vállalatunk dolgozói több éves tapasztalattal és rengeteg egyedi ötlettel rendelkeznek, minden részletre kiterjedő figyelmet szentelve annak, hogy az eredmény az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. Bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, hiszen minden vásárló, megrendelő fontos számunkra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wwwiskolabutor wwwpagholz wwwmedical © 2013 ArtKer