ASS Magyarország Kft.   Termékek Interaktív rendszerek          
interaktívrendszerr
 • SMART Board 600
 • SMART Board SVB280
 • SMART Board SB600i3
 • SMART Board SB685ix
 • SMART USB sztereó
 • Dokumentum kamera
 • Tantermi hangosító
 • SMART kiegészítők
 • Válaszadó rendszerek
 • SMART Actalyst
 • Smart kijelzők
 • SMART Pódium
 • Osztálytermi szoftver
 • Tanulói szoftver
 • Felügyeleti szoftver
 • Gondolat-térkép
 • Konferencia szoftver

SMART 680 SMART Board 600-as sorozatú interaktív táblák


Az SB640, az SB660 és az SB680 típusú táblák aktív felülete 4:3-as képarányú, amely a ma kapható legtöbb kivetítő képarányával megegyezik. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kivetített kép pontosan ráilleszthető a táblára, így a teljes táblafelület kihasználható.

A működés kulcsa az érintés. A táblafelület egyszerű megérintésével menüpontokat vagy ik640CTonokat lehet kijelölni; az íráshoz csak fel kell emelnie a tollat vagy írhat akár egyszerűen az ujjával is. Mindehhez nem szükséges semmilyen elektronikus vagy elemes íróeszköz, amelyek meghibásodása vagy lemerülése meghiúsíthatja az előadást.

Az SB640CT típusú interaktív tábla mobil használatra lett kifejlesztve. Alaptartozék az asztalon felállítható állvány, illetve a hordtáska, amiben az egész szett kényelmesen tárolható és szállítható.

Több helyre van szüksége? Akkor válassza az SB685 vagy az SB690 típusú interaktív táblákat, amely megnövelt, 16:10-es, illetve 16:9-es képarányú munkafelülettel rendelkeznek. Mivel a tábla magassága nem növelhető, ezért a szélesség megnövelésével érték el a nagyobb munkafelületet. Használata, működtetése teljesen megegyezik a 4:3-as képarányú táblával. A táblához 16:10-es és 16:9-es képarányú projektort is kínálunk.

Típus Munkafelület méretei Képátló
SB640 97,5 x 73 cm 48" / 121,9 cm
SB640CT 97,5 x 73 cm 48" / 121,9 cm
SB660 130 x 97,2 cm 64" / 162,6 cm
SB680 156 x 117,2 cm 77" / 195,6 cm
SB685 188 x 117,2 cm 87" / 221,3 cm
SB690 208,6 x 117,2 cm 94" / 239,3 cm

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK:syson

SMART SystemOn™ kiegészítő, indítómodul

A SMART SystemOn™ kiegészítő, indítómodul az SB600-as sorozatú interaktív táblák tolltartó tálcájába építhető be, amely egy gomb megnyomásával teszi lehetővé a teljes interaktív prezentációs rendszer (interaktív tábla, projektor és számítógép) együttes indítását, illetve leállítását.

 

LábszerkezSMART VS670et SMART Board SB600-as sorozatú interaktív táblákhoz

SMART SB600-as sorozatú interaktív tábla vásárlásakor alaptartozékként egy tolltartót, 4 db színes tollat, egy törlőeszközt és egy fali szerelősínt kapunk. Ezen felül opcionálisan rendelhetők meg a különböző kiegészítők. Amennyiben mobil táblarendszert szeretnénk, és fontos, hogy az egyik teremből a másikba át lehessen vinni az interaktív táblát, akkor ezt a gurítható és befékezhető, magassági irányban 8 fokozatban állítható lábszerkezetet ajánljuk.

Az FS640 típusú lábszerkezet az SB640 típusú interaktív táblát, míg az FS670 típusú lábszerkezet az SB660 és SB680 típusú interaktív táblákat hivatott tartani.

SMART V280

SMART Board V280-as sorozatú interaktív tábla


A SMART V280 típusú interaktív tábla 4:3-as képarányú, 77”-os aktív felületén könnyen és egyszerűen szörfölhet az interneten, megtarthatja előadásait, vagy virtuális utazást tehet a multimédia világába. Egy természetes fogású, ergonómikusan kialakított, digitális toll segítségével vezérelhető a számítógép az interaktív tábláról. A V280 típusú tábla a SMART által kifejlesztett DViT technológiát használja.
Nagy teherbírású nyíló pántok a tökéletes és biztonságos oldalszárny mozgatáshoz.

Típus Munkafelület méretei Képátló
V280 156 x 117,2 cm 77" / 195,6 cm
fsv280

 

Lábszerkezet SMART Board V280 típusú interaktív táblákhoz

SMART V280 típusú interaktív tábla vásárlásakor alaptartozékként 2 db ceruzaelemmel működő digitális tollat és egy fali szerelősínt kapunk. Amennyiben mobil táblarendszert szeretnénk, és fontos, hogy az egyik teremből a másikba át lehessen vinni az interaktív táblát, akkor ezt a gurítható, magassági irányban 8 különböző fokozatba szerelhető lábszerkezetet ajánljuk.

A lábszerkezet fix és gurítható kivitelben is megrendelhető. A fix kivitelű lábszerkezethez a kerekek bármikor utánrendelhetőek.

SMART SB600i3

SMART Board SB600i3 sorozatú interaktív tábla


Az SB600i3 ideális bármely tantermi vagy laboratóriumi használatra. Minden tanterembe telepíthető, mert a speciális optikával ellátott projektor közvetlenül az interaktív tábla fölé kerül felszerelésre, így nem szükséges semmilyen bonyodalmas és drága mennyezeti telepítés vagy vezetékelés. A projektor elhelyezkedéséből fakadóan minimalizálja az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöböli, hogy a vetítő erős fénye a tanár vagy a diák szemébe világítson.

Választható kiegészítő a magassági irányban állítható fali szerelőszerkezet, amely segítségével mindig olyan magasra állíthatja a táblát, amilyen magas diák használja.

Típus Munkafelület méretei Képátló
SB660i3 130 x 97,2 cm 64" / 162,6 cm
SB680i3 156 x 117,2 cm 77" / 195,6 cm
SB685i3 188 x 117,2 cm 87" / 221,3 cm

SMART 685ixSMART Board SB685ix interaktív tábla


A SMART Board SB685ix ideális bármely tantermi vagy laboratóriumi használatra. Minden tanterembe telepíthető, mert a speciális optikával ellátott ultra-közeli projektor az interaktív tábla fölé kerül felszerelésre, így nem szükséges semmilyen bonyodalmas és drága mennyezeti telepítés vagy vezetékelés.

Az UX60 típusú, 16:10-es képarányú, WXGA felbontású projektor kb. 30 cm-re nyúlik ki a fal síkjából, így gyakorlatilag megszűnteti az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöböli, hogy a vetítő erős fénye a tanár vagy a diák szemébe világítson.

Típus Munkafelület méretei Képátló
SB685ix 188 x 117,2 cm 87" / 221,3 cm

 

USBaudioSMART USB sztereó audiórendszer


Az osztálytermi körülményekre tervezett SMART USB sztereó audiórendszer tökéletes hang-minőséget biztosít a különböző multimédiás alkalmazások futtatása során. Az interaktív táblára vagy akár a falra is erősíthető audiórendszer előlapján egy hangerőszabályzó gomb, illetve 2 darab, adatok továbbítására is alkalmas USB csatlakozó található, amelybe pendrive vagy akár Bluetooth-kulcs is csatlakoztatható. Nincsenek felesleges vezetékek, mivel a sztereó audiórendszer ugyanazzal az USB kábellel csatlakozik a számítógéphez, mint az interaktív tábla.

sdc 330SMART Dokumentum kamera SCD-330


A SMART dokumentum kamera lehetővé teszi dokumentumok, könyvek, tárgyak képének azonnali megjelenítését az interaktív táblán, illetve ezen képek beszúrását a SMART Notebook szoftverbe. Az 5.2x optikai és 8.0x digitálSDC-330-2is zoom-nak köszönhetően mindig éles, és ragyogó színű képeket kapunk. Gyorsan és egyszerűen felnagyíthatunk bármit, és a legapróbb részleteket is kielemezhetjük. A fényviszonyok változását a fényerősség-szabályozó gombbal azonnal korrigálni tudjuk. A beépített LED-es lámpával a sötétebb termekben is kitűnő képminőség érhető el.

A dokumentum kamerát a SMART Notebook szoftverből egy kattintással el lehet indítani, így nem kell az órát feleslegesen megszakítani. Sőt! A kamera egyes funkciói a szoftverből is elérhetőek (fényerősség-állítás és zoom).

cas 240SMART Audio - tantermi hangosító rendszer


A SMART új, tantermi hangosító rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy segítségével a tanárok és a diákok hangja még inkább hallható legyen az osztályteremben. A vezeték nélküli rendszernek köszönhetően a tanárok helyváltoztatás mellett is beszélhetnek a mikrofonba. A tantermi hangosító rendszer mennyezetbe építhető, illetve fali hangszórókkal is rendelhető.

Típus Munkafelület méretei
CAS - 240C 4 db mennyezetbe építhető hangszóróval
CAS - 240W 4 db fali hangszóróval

bthSMART Bluetooth™ vezeték nélküli csatlakozás


A Bluetooth® technológián alapuló csatlakozó az USB kábelt helyettesíti, így vezeték nélküli kapcsolat teremthető a számítógép és az interaktív tábla között.

 

SMART GoWire™ kábel, beépített SMART Board szoftverrelgowire

A SMART interaktív táblák nyújtotta lehetőségek teljeskörű kihasználásához szükség van egy olyan számítógépre, amelyre előzőleg a meghajtó program (driver), illetve az előadás-szerkesztő szoftver fel lett telepítve. A SMART GoWire™ kábelben megtalálhatóak a szükséges programok, így a kábel csatlakoztatása után olyan számítógéppel is tökéletesen működik az interaktív rendszer, amelyre előzőleg nem lett semmilyen SMART program telepítve.

 

slatebigSMART Slate™ vezeték nélküli patábla

A SMART Slate™ vezeték nélküli palatábla segítségével úgy irányíthatja az interaktív táblán folyó munkát, hogy az osztályterem legutolsó padjában ül. A jegyzetelés egy időben a SMART Board interaktív táblán és a vezeték nélküli palatáblán is megvalósítható, így a különböző csoportmunkákban rendkívül hatékonyan alkalmazható. Rugalmasságot és mobilitást biztosít a SMART Board interaktív tábla vezeték nélküli távirányítójaként.

response

SMART Response- interaktív feleltető - és szavazórendszer


A SMART Response interaktív feleltető- és szavazórendszernek köszönhetően a tanár bármikor visszajelzést kaphat a tananyag rögzítettségének szintjéről, a tanulók pillanatnyi felkészültségéről.

Az LCD kijelzővel ellátott távirányítós kézi egységekkel egész számokat, törtszámokat, vagy akár tizedestörteket is lehet küldeni a számítógépnek. A szavazás vagy egy dolgozat végeredményét azonnal ki lehet értékelni, és az eredményeket többféle formátumban el lehet menteni, így azok bármikor újra elővehetők.

Típus Termékinformációk
SRP-24 24 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-32 32 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-RCV-1 SMART Response vevőegység + NB szoftver
SRP-RMT-2 SMART Response szavazóegység (1 db)
SRP-RMT-5 SMART Response szavazóegység (5 db)

response leSMART Response LE - interaktív válaszadó rendszer

A SMART Response LE interaktív válaszadó rendszer kifejezetten az óvodás, a kisiskolás és a speciális nevelési igényű gyerekek tudásának felmérését segítő eszköz. A kézi egységeken található, egyszerű, nagy és színes gombok megnyomásával tudnak a gyerekek a feltett kérdésekre válaszolni, visszajelzéseket küldeni.

Az LCD kijelzővel ellátott távirányítós kézi egységekkel egész számokat, törtszámokat, vagy akár tizedestörteket is lehet küldeni a számítógépnek. A szavazás vagy egy dolgozat végeredményét azonnal ki lehet értékelni, és az eredményeket többféle formátumban el lehet menteni, így azok bármikor újra elővehetők.

Típus Termékinformációk
SRP-LE-12 12 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-LE-18 18 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-LE-24 24 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-LE-32 32 db-os szett ( + vevőegység és CD)
SRP-LE-RCV-1 SMART Response LE vevőegység + NB szoftver
SRP-LE-RMT-1 SMART Response LE szavazóegység (1 db)
SRP-LE-RMT-5 SMART Response LE szavazóegység (5 db)

 

actalystSMART Actalyst digitális tartalomszolgáltató rendszer - Érintőképernyős interaktív rendszerek

A SMART Actalyst™ digitális tartalomszolgáltató rendszer két részből áll össze. Szükség van egy LCD vagy plazma képernyőre, továbbá egy, a SMART által kifejlesztett DViT technológiát használó SMART Actalyst™ interaktív panelre.

A 17 különböző gyártó több mint 200 termékéhez illeszthető rendszerben 32" és 65" közötti képátlójú képernyők választhatók, álló vagy fekvő kivitelben.

A SMART Actalyst tartalomszolgáltató rendszer alkalmazásával egy elegáns megjelenésű, sokoldalú interaktív kommunikációs állomást hozhat létre.

Az LCD és plazmaképernyők széles választéka miatt kérjen konkrét árajánlatot.

displaybig

SMART Board Interaktív kijelzők


A SMART Board interaktív kijelző segítségével interaktív táblává alakíthatja át már meglévő LCD vagy plazmaképernyőjét.

A DViT technológián alapuló rendszer 27 különböző gyártó közel 200 termékére illeszthető. Fekvő kivitelben, 32" és 65" közötti képátlójú képernyők választhatók.

A SMART tolltartón található eszközök segítségével bármikor ráírhatunk a képernyő felületére vagy letörölhetjük a ráírtakat. Minden elmenthető, illetve kinyomtatható.

Az LCD és plazmaképernyők széles választéka miatt kérjen konkrét árajánlatot.

SMART Podium™ interaktív megjelenítők

A SMART Podium interaktív megjelenítő egy érintésérzékeny LCD képernyő, amelyet bármilyen számítógéphez csatlakoztatni lehet. Az összes program, többek között a SMART Notebook oktatói szoftver is futtatható rajta. A speciális toll használatával ugyanazok a funkciók érhetők el, mint a hagyományos interaktív táblán.

Elsősorban nagy méretű előadótermekben ajánlott, ahol a vetítés nagy vászonra történik, ezért az interaktív eszközhasználat nem oldható meg hagyományos módon.

Típus Termékinformációk
SSID350 15"-os képátló, XGA felbontás, 4:3-as képarány
SSID370

17"-os képátló, SXGA felbontás, 4:3-as képarány

SSID422w 21"-os képátló, 1080p felbontás, 16:10-es képarány
smart cs

SMART Osztálytermi Szoftvercsomag (SMART Classroom Suite)


A SMART Osztálytermi Szoftvercsomag segítségével bármelyik - tanári és tanulói számítógépekkel felszerelt - osztálytermét egy interaktív, együttműködésre alkalmas, hatékony tanulási környezetté alakíthatja át.

A 4 darab, egyszerűen használható SMART oktatási szoftver-alkalmazás kombinálásával a szoftvercsomag kifejezetten a tanárok és a diákok számára lett kitalálva, amely javítja az oktatás minőségét, valamint felgyorsítja a diákok tanulását.

Típus Szoftverinformációk
SCS-010-S10 1 tanári PC + 2-10 tanulói számítógép esetén
SCS-010-S40

1 tanári PC + 11-40 tanulói számítógép esetén

SCS-010-S99 1 tanári PC + 41-99 tanulói számítógép esetén
smart nbse

SMART Notebook SE tanulói szoftvet (Student Edition)


A SMART Notebook SE szoftver a modern kor diákjai számára kifejlesztett tanulói szoftver.

Az interaktív tanulói szoftver az összes iskolai feladat elvégzésében segítséget nyújt a tanulóknak, úgymint jegyzetek készítése, a digitális anyagok esedékesség szerinti rendszerezése, illetve elkészítése. Ráadásul a diákok mindezt egy szabadon testre szabható, vizuális formában megjelenő, kényelmes felhasználói felületen tehetik meg.

Típus Szoftverinformációk
NBSE-2009-L1 1 tanulói számítógép esetén
NBSE-2009-L40

11-40 tanulói számítógép esetén

NBSE-2009-L99 41-99 tanulói számítógép esetén


smart sync

SMART Sync 2009 (tantermi-felügyeleti, menedzsment szoftver)


Fedezze fel a SynchronEyes szoftver következő generációját. A SMART Sync tanterem-felügyeleti, menedzsment szoftver segítségével a tanteremben vagy az informatika laborban lévő bármely számítógéphez gyorsan és egyszerűen csatlakozhat.

A tanárok fenn tudják tartani diákjaik érdeklődését és koncentrációját a tanórán. A tanterem-felügyeleti, menedzsment szoftver könnyebbé teszi az egész osztály felügyeletét és a tanulói számítógépek irányítását. A praktikus funkciók lehetővé teszik az egyéni, a kiscsoportos és az interaktív tanulási formák közötti zökkenőmentes átmenetet, így a SMART Sync szoftver leegyszerűsíti a szervezőmunkát a tanteremben.

Típus Szoftverinformációk
SS-010-S10 2-10 tanulói számítógép esetén
SS-010-S40

11-40 tanulói számítógép esetén

SS-010-S99 41-99 tanulói számítógép esetén

ideasSMART Ideas (gondolat-térkép készítő szoftver)


A SMART Ideas gondolat-térkép készítő, kompetencia fejlesztő szoftver a problémamegoldásra helyezi a hangsúlyt. Dinamikus és színes térképek, illetve fogalom-gráfok készíthetők, amelyek segítségével a diákok az elvont és komplex fogalmakat is képesek lesznek elképzelni és megérteni.

Típus Szoftverinformációk
SI-300-L 1-4 szoftver vásárlása esetén, darabonként
SI-300-L

1-4 szoftver vásárlása esetén, darabonként

SI-300-L 1-4 szoftver vásárlása esetén, darabonként

bridgitSMART Bridgit (konferencia szoftver)

A SMART Bridgit konferencia szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen léphet kapcsolatba partnereivel, bárhol is legyenek a világon. Lehetőség nyílik a szövegek, képek, videók és hangok valós időben történő továbbítására, illetve megosztására.

Típus Szoftverinformációk
BDC-SS Szerverszoftver 5 felhasználós licensszel
BDC-05

További 5 felhasználós licensszel

BDC-10 További 10 felhasználós licensszel
BDC-25 További 25 felhasználós licensszel
BDC-50 További 50 felhasználós licensszel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wwwiskolabutor wwwpagholz wwwmedical © 2013 ArtKer